Cu zâmbetul pe buze și cu multă ospitalitate. Așa ne-au primit Răzvan de la Pitești și soția sa Florina, în casa lor cea nouă. Mai au puțin de lucru, însă, deja arată ca o locuință cochetă, primitoare și caldă, cu curte spațioasă și o terasă însorită.

Citește și: Percheziții Satu Mare: Peste un kilogram de canabis a fost descoperit la mansarda unei locuințe. Câinele Athos a făcut parte din acțiunea de control

Răzvan de Ploiești, artist: „Căsuță pe parter din cauza copiilor. N-am mai vrut casă cu etaj pentru că aleargă pe scări, se lovesc, așa îi avem în preajma noastră și ne e mai ușor.”

Artistul și-a decorat singur locuința 

Răzvan s-a implicat în tot ce înseamnă proiectarea și construcția casei, iar la capitolul amenajări interioare s-a autodepășit.

Răzvan de Ploiești, artist: „Tot ce vezi aici eu am făcut, eu am ales. Le-am cumpărat, nu le-am făcut. Mare designer. Designerul familiei sunt. Livingul e ceva simplu, am ales alb pentru că este liniștitor.”

Artistul și soția sa au preferat pentru piesele de mobilier, dar și pentru elementele de decor culori deschise. Au mers pe alb, nuanțe de bej și culoarea lemnului, astfel încât să dea o stare de confort vizual atât pentru ei, cât și pentru cei trei copii ai lor.

Răzvan de Ploiești, artist: „A m mai avut o casă și aveam culori mai închise și nu prea este liniștitor și atunci am ales culori mai deschise.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Răzvan ne-a invitat în bucătăria open space utilată după ultima modă, unde toți membrii familiei sale se simt foarte bine, apoi am pășit în dormitorul matrimonial, unde artistul a ales un pat dublu alb, tapițat, iar draperiile într-o nuanță de verde. Baia principală a casei are o cadă albă, fixată direct pe pardoseală spre încântarea celor mici care abia așteaptă să se bălăcească de fiecare dată.

Familia este totul pentru Răzvan de la Pitești, mai ales că trăiește de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa Florina care i-a dăruit 3 copii.

Răzvan de Ploiești, artist:   „În spatele unui bărbat există femeia puternică.”

Florina este o soție foarte înțelegătoare, ținând cont de faptul că Răzvan este un cântăreț foarte solicitat la multe evenimente și lipsește des de acasă.

Florina, soția lui Răzvan de la Pitești: „Eu îl înțeleg. Dacă nu înțelegi viața lui nu ai cum, ne-am certa tot timpul, dar știu ce înseamnă, ce implică, se sacrifică foarte mult pentru noi. Și timpul pe care îl petrece cu noi, el este iubito de familie, ii place să stea în sânul familiei și îl înțeleg, am încredere.”

Copiii sunt totul pentru Răzvan și Florina.

Au doi băieți și o fată, și deși și-ar dori ca micuții să îi calce pe urme artistului se pare că băieții vor ajunge fotbaliști.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Răzvan de Ploiești, artist: „Când s-a născut sincer gândul ăsta l-am avut, să-l facem fotbalist, de asta i-am și pus numele Mario. După cineva? După băiatul lui Adi Mutu, prietenul meu.”

Florina, soția lui Răzvan de la Pitești: „Cred că și el va urma același sport pentru că îl vede pe fratele lui și îi place foarte mult. Deci, amândoi sunt cu munea, dar Mario are o ambiție foarte mare, ca tati, și atunci când nu este ceva la fotbal, muncește până reușește și sunt convinsă că o să ajungă.”

Până atunci, Răzvan de la Pitești și Florina se bucură alături de cei mici de noua lor casă și ne-au invitat să revenim când totul va fi gata.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si