Close sidebar
Close sidebar

Răzvan Lucescu, lider detașat în Grecia! PAOK merge "ceas" în campionatul Greciei!

Eliminata din Europa, Paok Salonic isi continua parcursul de exceptie din Grecia. Echipa antrenata de Razvan Lucescu a castigat pentru a 13-a oara in 14 etape si are un avans de 8 puncte fata de Olympiakos.

Catalin Barbu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

PAOK Salonic a jucat in indeplasare, cu Levadiakos, iar Alin Toșca a fost integralist. Golgeterul Prijovici a deschis scorul in finalul primei reprize, cu o executie foarte frumoasa si a ajuns la 9 goluri in 14 etape. Echipa lui Razvan Lucescu s-a distantat, gratie golului reusit de Bisesvar, in minutul 46, iar rezultatul final a fost 1 la 2.

Răzvan Lucescu, lider detașat în Grecia! PAOK merge "ceas" în campionatul Greciei!

Cu 13 victorii si un egal, Paok este lider in Grecia, cu 8 puncte peste Olympiakos si 14 peste campioana AEK Atena, clasata abia pe locul 4. Paok are 2 titluri in istorie, ultimul cucerit in 1985 si 6 Cupe ale Greciei, printre care si cele din 2017 si 2018.

Vezi golurile aici

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI