Close sidebar
Close sidebar

Razvan Lucescu, un român în Grecia! Fiul lui Mircea Lucescu a vorbit în limba română în cadrul unui interviu pentru site-ul clublui elen

Dupa ce a pierdut titlul la „masa verde” in sezonul trecut, Razvan Lucescu are un parcurs excelent in acest an. Chiar daca a inceput campionatul cu 2 puncte penalizare, PAOK este lider in Grecia, cu 8 victorii si un egal.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La sfarsitul saptamanii trecute, PAOK a incheiat la egalitate, scor 1 la 1, in deplasare cu Atromitos. In clasament, echipa pregatita de antrenorul roman are 23 de puncte, Atromitos are 21, in timp ce Olympiakos este pe locul al treilea, cu 19. Campioana AEK ATENA are numai 17 puncte. Razvan Lucescu vrea sa termine neinvins acest sezon.

„Suntem înconjuraţi de mulţi suporteri care trăiesc numai pentru victorie. În acelasi timp, dacă avem un rezultat negativ, este foarte greu să acceptăm asta. Simţi până în adâncul sufletului dezamăgirea, amărăciunea suporterilor” a spus Razvan Lucescu, intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului PAOK Salonic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

PAOK joaca si in Europa, acolo unde are 3 puncte in grupa si sanse de calificare. Maine seara, Razvan Lucescu are meci tare, in deplasare, cu Mol Vidi. In Grecia, ungurii au invins surprinzator, cu 2 la 0. In grupa L, din Europa League se mai afla Chelsea si Bate Borisov.

Cineva spunea că PAOK este un fenomen social. Are mare dreptate.
Poate că la alte cluburi există o pasiune intensă.

Mulţi fani sunt nebuni cu echipa lor. Este ceva specific Europei de Est, unde emoţiile sunt mai intense. Dar ceea ce se întâmpă la PAOK este mult peste această pasiune, e ceva mai mult”, a mai adaugat Răzvan Lucescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI