Close sidebar
Close sidebar

Răzvan luptă împotriva cancerului într-un spital din Italia. Este singur pe lume la doar 19 ani

Un tânăr român luptă din răsputeri cu cancerul, într-un spital din Italia. Răzvan este singur pe lume și are doar 19 ani.

Georgiana Balaban,

Răzvan are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Răzvan Matragoci este un tânăr curajos, în vârstă de 19 ani. În prezent este internat la Spitalul Bambino Gesù din Roma. Povestea lui este extrem de emoționantă. A rămas orfan de la o vârstă fragedă, iar acum suferă de leucemie limfoblastică cu celule T și a avut o recădere după ce părea că a învins boala. Prin intermediul unui grup de voluntari a reușit să ajungă la spitalul din Roma, dar acum are nevoie de foarte mulți bani pentru a putea înfrunta perioada cazării în Italia.

Citește și: Durere fără margini, după ce Mihaela Pantilimon, o profesoară de religie din Focșani, a murit: „Un om blând, minunat”

Povestea lui a fost făcută cunoscută de Mihaela Bartesch, o româncă din Brașov care cunoaște foarte bine situația tânărului nostru conațional.

Povestea lui Răzvan este extrem de emoționantă

„Răzvan și-a petrecut cei mai frumoși ani din viaţă în centrele de plasament. Copil fiind, a fost obligat să se maturizeze şi să-şi poarte singur de grijă. Mama lui Răzvan a murit când el avea doar 4 anișori, ea era foarte tânără, avea 24 de ani. Își amintește momentul când s-a trezit și mama lui zăcea fără suflare lângă el.

Tatăl a ales să îl ducă la orfelinat.

Când copilul si-a dat drumul la vorba cât de cât, bunicul din partea mamei l-a luat sub tutela lui. Din nefericire, într-o zi, când bunicul a venit de la vie, a căzut de pe bicicletă în fața magazinului de lângă căsuța în care locuiau. Inima bunicului s-a oprit – a făcut infarct, iar Răzvan a rămas orfan pentru a doua oară.

A ajuns din nou la orfelinat, unde a încercat să-și pună capăt zilele, dar un angajat al instituției l-a găsit la timp și l-a salvat.”, a mărturisit Mihaela Bartesch.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Acest test simplu cu două degete îți arată din timp dacă ai cancer pulmonar

Femeia trage un semnal de alarmă pentru a-l ajuta pe tânăr. „Destinul l-a lovit crunt din nou la vârsta de 13 ani, când a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică. A urmat o perioadă grea de tratamente cu chimioterapie, apoi boala a intrat în remisie. Era învingător! A urmat o perioadă de liniște, fără înțepături, fără tratamente, cu noii colegi și instructori se înțelegea perfect, parcă totul se așeza în favoarea lui Răzvan. Era un tânăr plin de viață, cu vise si idealuri de împlinit.

Citește și: VIDEO- O polițistă din Arad a fost salvată de medici, după ce familiei i s-a spus să se pregătească de înmormântare

La puţin timp după ce a împlinit 18 ani, în urma unor analize medicale de control, s-a descoperit că boala a revenit. Viața l-a îngenuncheat pentru a nu știu câta oară… totul s-a schimbat radical, ore nesfârșite de tratamente și sumedenii de complicații în urma tratamentului. Răzvan acum este mult mai încercat de viață, dar cu o credință puternică. Vă rugăm, ajutați-ne să îl ajutăm pe Răzvan!”

Modalități de donare:

REVOLUT: 003247815423 – com. Donație pentru Răzvan Matragoci;

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cont Lei – RO44BTRL01001201N08290XX; Beneficiar: Matragoci Răzvan Petre;

Cont Euro – IBAN: RO80BTRLEURCRT00N0829001; Beneficiar: Matragoci Răzvan Petre.

Citește și: Cunoscutul actor Dolph Lundgren a anunțat că suferă de o boală incurabilă. Doctorul l-a sunat personal să îi dea cumplita veste

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI