Luni, vremea se va mentine in general instabila. Vor fi innorari si ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, local in zonele de deal si de munte, precum si in regiunile nord-vestice, sudice si centrale, iar izolat, mai ales dupa-amiaza si in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in dealurile Moldovei si 22 de grade in Banat.



Si in Bucuresti, luni, vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei, când temporar va ploua. Conditii pentru averse slabe vor fi si spre seara, dar cu o probabilitate mai redusa. Vântul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 de grade.

Marti, in tara, vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele de deal si munte, unde local, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului si, posibil, grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in Banat.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin in prima parte a zilei de marti, va avea unele innorari spre seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pâna la moderat.
Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade.

Miercuri, in tara, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari in vest, sud-vest si zonele de deal si munte, unde local vor fi ploi, mai ales averse si descarcari electrice. in restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 25 de grade in Câmpia de Vest, Câmpia Româna si Podisul Moldovei.

In Bucuresti, miercuri, cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei si, din nou, noaptea, dar conditiile de ploaie slaba vor fi reduse. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima, usor mai ridicata decât in ziua precedenta, va fi de 22...24 de grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si