Un pliculet de ceai negru te poate scapa de vanatai, daca il aplici pe locul vanataii dupa ce l-ai inmuiat in apa. Cinci minute sunt suficiente, iar elementele benefice din ceaiul negru vor ajuta la contractarea vaselor de sange, astfel incat umflaturile se vor atenua foarte mult.

Polifenolii si acidul tanic din ceaiul negru te vor ajuta sa mai scapi si de arsuri, daca le inmoi in apa rece si apoi le aplici pe ranile provocate de expunerea prelungita la soare.



Un alt beneficiu interesant si de foarte mare ajutor este faptul ca gingiile inflamate sau sangerand pot fi tratate cu ajutorul unui pliculet umezit de ceai negru aplicat exact pe zona afectata. Efectul astringent ale taninului va opri durerea si va ajuta la inceterea sangerarilor gingiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Continuarea pe lyla.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si