De la hotelul de lux de pe coasta Amalfi din Italia, la operele de arta din inima orasului Budapesta, CNN a realizat un top 20 al celor mai deosebite hoteluri din lume.

Fie ca se gasesc in inima marilor orase, sau, dimpotriva, in locuri retrase, acestea nu inceteaza sa uimeasca prin arhitecura si unicitatea lor. E drept ca multe dintre ele si-au castigat faima si datorita locurilor in care au fost construite.

Spre exemplu, in Santorini, Grecia, este extrem de greu să gaseşti un colţior unde natura sa nu te uimeasca. Pe de alta parte, exista foste casteluri transformate in case de oaspeti, care te trimit intr-o altă lume odată ce le-ai trecut pragul. La fel este si Hotelul Ashford, cel mai vechi castel din Irlanda, care şi-a deschis porţile în anul 2015.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

##GALLERY5##

Schloss Elmau Retreat, Germania
Schloss Elmau Retreat, Germania

Trianon Palace, Franta
Trianon Palace, Franta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si