##CITAT75##

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cadavre marinate, asta se spune ca ar contine conservele de carne exportate de China in Africa. Autoritatile chineze au negat aceste acuzatii si se pare ca totul a pornit de la niste fotografii, in care apar niste cadavre marinate intr-o fabrica de carne.

S-a descoperit ca imaginile sunt vechi de 4 ani si au fost realizate pentru campania de promovare a filmului Resident Evil 6. Acestea au fost realizate in Londra si nicidecum intr-un abator sau fabrica din China.

Fotografiile au starnit revolata oamenilor, iar China acuza presa din Africa pentru faptul ca a incurajat aceste acuzatii.

Un internaut ar fi lansat acest zvon morbid. A publicat imaginile si a scris: "chinezii au inceput sa produca carne conservata din cadavre umane, apoi le vand catre Africa". Scandalul a luat amploare cand un tabloid african a preluat informatia falsa.

" Un tabloid local a scris si a impanzit un zvon fals, cum ca China ar pune carne de om in conservele pe care le trimite la export si le vinde spre

Africa. Este o acuzatie malitioasa si grava, ceea ce este neacceptabil pentru noi. Suntem revoltati si furiosi ca ni s-au adus astfel de acuzatii" a declarat Yang Youming, ambasadorul Chinei din Zambia, conform Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si