"Intr-un fel, descoperirile noastre arata ca raspunsul imun la pacientii cu cancer poate fi consolidat. Exista mai multe aspecte in celulele canceroase pe care le putem exploata", spune membrul echipei, Ton Schumacher de la Institutul de Cancer din Olanda, potrivit descopera.ro.

„O modalitate de a face acest lucru este de a gasi celulele T (celulele imune) potrivite de la un donator. Acele celulele T pot fi apoi utilizate pentru a modifica genetic celulele T proprii ale pacientului astfel incât acestea sa poata detecta celulele canceroase", a explicat Ton Schumacher.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceasta tehnica, denumita imunoterapie, se bazeaza pe ideea ca anumite tratamente ar putea impulsiona sistemul imunitar sa lupte impotriva cancerului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si