Interesant este ca starul nu a mai locuit in aceasta casa, ea fiind inchiriata inca din 2007 pana in 2009 atunci cand Michael a murit. Fanii lui au putut sa doarma, sa manance si sa isi petreaca cateva zile relaxante, chiar in locul in care Michael a obisnuit sa traiasca.

Domeniul este unul imens care masoara 1,7 acrii, dar si o csa de oaspeti intinsa pe aproape 2.000
de metri patrati. Casa a fost detinuta initia de catre patronul de cinematografe Horst Schmidt in 1950 si ea a fost transportata caramida cu caramida din Mexic in Las Vegas, Nevada.

Casa i-a fost inchiriata lui Michael Jackson, cel care si-a petrecut o buna bucata de vreme aici, chiar in perioada in care a fost acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minori, perioada in care a stat izolat, fara a dori sa ia contact cu familia sau prietenii.

##GALLERY18##

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Imobilul are sapte dormitoare, 12 bai si este plina de opere de arta sau lucruri personale ale lui Michael Jackson. Interesant este si faptul ca sub casa exista un subsol extrem de mare, iar accesul pe proprietate se poate face de-a lungul unui tunel.

Exista si un spatiu de receptie si chiar o sala de bal unde se pot organiza mici petreceri sa chiar nunti de o zi ca in Las Vegas.

In interior se gaseste si o biserica privata si chiar cu un studio de inregistrari.

Suma pentru imobil nu este foarte mare datorita faptului ca in Las Vegas, proprietatile de acest gen se vand extrem de greu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si