Chef Kenji Lopez Alt a publicat o carte in care a explicat mai multe lucruri legate de bucatarie. El dezvaluie ca temperatura ideala pentru albusuri este de 82 de grade Celsius si ca doar asa proteinele continute se solidifica intr-un albus ferm, dar moale la atingere.

Galbenusul are alta temperatura ideala, cu 10 grade mai mica, ceea ce duce la invatarea unei smecherii. Pune ouale in apa care fierbe, lasa-le 30 de secunde, apoi adauga gheata in apa pentru a-i scadea temperatura si incearca sa o ti constant la 88 de grade Celsius timp de 11 minute.



Asta este metoda prin care poti obtine un ou fiert la perfectiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Răsturnare de situaţie în scandalul custodiei copiilor lui Prigoană. Fiul cel mare al acestuia blochează cererea Adrianei Bahmuțeanu- antena3.ro

Citeste si: VIDEO. Călin Georgescu pune la îndoială existența războiului din Ucraina: ”Ați fost acolo? Puteți să spuneți 100% că așa e?”- stirileprotv.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si