Chef Kenji Lopez Alt a publicat o carte in care a explicat mai multe lucruri legate de bucatarie. El dezvaluie ca temperatura ideala pentru albusuri este de 82 de grade Celsius si ca doar asa proteinele continute se solidifica intr-un albus ferm, dar moale la atingere.

Galbenusul are alta temperatura ideala, cu 10 grade mai mica, ceea ce duce la invatarea unei smecherii. Pune ouale in apa care fierbe, lasa-le 30 de secunde, apoi adauga gheata in apa pentru a-i scadea temperatura si incearca sa o ti constant la 88 de grade Celsius timp de 11 minute.



Asta este metoda prin care poti obtine un ou fiert la perfectiune.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si