Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imaginile pe care le vedeti le-am filmat la Nikki Beach, unul dintre cele mai faimoase locuri de distractie de pe Coasta de Azur, unde vin celebritati din toata lumea.

Aici, lumea vine sa se distreze, iar Luxul, discretia si modestia sunt la ele acasa! Prea putin conteaza ce haine porti. Inca din parcarea clubului, iti poti da seama ca esti intr-o locatie exclusivista, unde conturile sunt prea pline pentru a discuta despre ele.

De cum intri, realizezi ca numitorul comun al tuturor este... distractia. De exemplu, aceste fete, imbracate cu pantaloni simpli de jeans, au urcat pe mese pentru a se bucura din plin de muzica, atmosfera este degajata si relaxanta.

Un alt club pe plaja, de data asta din tara noastra, construit parca dupa acelasi calapod ca Nikki Beach, pare rupt din alta poveste. Parcarea seamana izbitor cu locatia din Saint Tropez.


Masinile sunt aceleasi, atmosfera, insa... La malul Marii Negre, domnisoarele vor sa atraga atentia cu tinute care mai de care mai fistichii si mai extravagante.

Pe plajele acestea isi fac vacante celebritatile de prima mana, de la Beyonce si Jay Z, David Beckham cu familia sau Rihanna! Sa nu mai vorbim despre bogatii lumii, care prefera sa ramana si pe plaja asa cum sunt in viata de zi cu zi: discreti si modesti la port!
Multi isi ancoreaza iahturile aproape de tarm si prefera sa vina la plaja pe nisip pentru cateva ore!


Cine vine la Saint Tropez este atras de nisipul fin, privelistea cu iahturi de milioane sau restaurantele cu Stele Michelin de pe plaja. Nu oricine are, insa, acces in astfel de locuri! Pentru a intra pe plajele private, trebuie sa treci de paznici si de bariere.

Si la plajele publice din Saint Tropez, atmosfera este la fel de relaxata!

Statiunea, devenita celebra in anii 50 datorita frumoasei actrite, Brigitte Bardot, strange an de an turistii din toate colturile lumii.

Iar... sezonul de distractie abia acum incepe pe Coasta de Azur!


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si