Pentru a se conecta la Wi-Fi, laptopurile, tabletele sau telefoanele mobile se conecteaza la router prin semnale de tip WLAN, care sunt niste unde electromagnetice, iar bucla de semnale WLAN care ne inconjoara este daunatoare sanatatii noastre.

Potrivit unui studiu realizat de British Agency, citat de descopera.ro, routerele au un impact daunator asupra oamenilor si a plantelor.

Iata ce simptome pot sa apara: lipsa de concentrare, probleme de somn, dureri puternice de cap, dureri de urechi, oboseala cronica.



Pentru a reduce efectele negative ale acestei tehnologii este recomandat sa nu stati cu routerul in dormitor sau bucatarie, sa dezactivati Wi-Fi-ul atunci cand nu este utilizat, iar pentru a lua o pauza de la undele electromagnetice, incercati sa utilizati telefoanele cu cabluri atunci cand sunteti acasa. Inainte de culcare este recomandat sa deconectati routerul si celelalte dispozitive care folosesc Wi-Fi-ul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si