„Ba se muta sifonierul, ba scartaie fara nici un motov, sifonierul sau dulapurile. E cineva acolo. Le era frica sa intre...”, a declarat o localnica.

De piatra sa fii si tot te trec fiorii cand auzi de... "Casa cu stafii". Zidurile groase, scorojite de timp, adapostesc mistere cum numai in filmele de groaza mai vezi. Se presupune ca aici, in subsolul asta a fost omorata, iar in capatul holului.

Bine acum este zidit, dar de aici pleca o hruba care ducea pana la Dunare. Pe aici, pe undeva ar fi inmormantat-o.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

„Se considera ca ea ar bantui pe-aici, cladirea asta. Proprietarul si-ar fi omorat sotia, ca a prins-o cu altcineva si ar fi bagat-o aici in beci”, a declarat Dan Serban, paznic.

Cu mainile patate de sange, boierul- mare negustor in acea vreme- avea de gand sa-si continue viata ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat... Numai ca tipetele ciudate care veneau dinspre casa lui, ii trezeau pe vecini in miez de noapte.

„In perioada in care au fost sovieticii aici, casa asta servea drept depozit, ceva administrativ. Stiu ca au zidit niste camere, pe acolo, ca li se parea ceva ciudat”, spun localnicii.

Anii au trecut si dupa 1989, in casa de pe strada Ana Aslan, s-a infiintat un azil pentru batrani.

Naluca ar fi, spun unii, sotia boierului- bantuie printre ruinele conacului, in rochie alba de mireasa.

E un spirit prins intre doua lumi, pe care fostul paznic al conacului sustinea acum cativa ani ca l-a prin in poze.

In urma cu sase ani, casa a fost retrocedata, iar de atunci nimeni nu mai locuieste in ea. Actualul proprietar ar vrea sa o vanda, insa fie din cauza legendei, fie din cauza pretului prea mare, nici un comparator nu s-a aratat interesat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si