Sunt ultimele imagini surprinse cu Izabela, surprinse inaintea disparitiei. Cu inima cat un purice, mama ei le priveste inmarmurita. Observa ca fiica ei, de 16 ani, isi lasa la scoala sora mai mica,  iar apoi face cale-ntoarsa. "Uitati-o cum se intoarce. Uitati-o. Asa. e intoarce, uite. Nu intra la scoala. Ea e.", spune mama.

Fata vorbeste continuu la telefon si pare agitata. La un moment dat o ia la fuga.

Dispare din bataia camerei de supraveghere, dispare de pe fata pamantului. Sunt 36 de ore de cand familia nu mai stie nimic despre ea.

Indurerata, mama are un mesaj emotionant catre fiica disparuta. "Ce pot sa simt... Sa vina acasa, asta vreau si ii transmit"

Femeia a sunat-o pe telefonul mobil, a vorbit cu bunicii fetei, cu cei din conducerea scolii, cu prietenii adolescentei. Degeaba. La fiecare usa la care a batut a primit acelasi raspuns: nimeni nu a vazut-o pe Izabela. "Pe numarul ei am mai sunat-o. Apel terminat. E inchis telefonul sau si-a scos cartela, nu stiu. Ieri suna si ne respingea. Suna politia si la fel au patit. Au trimis nenumarate mesaje, i-am trimis si noi mesaje. La scoala nu a ajuns, am luat legatura cu diriginta, nici nu a fost ieri la scoala."
, isi plange mama fetei suferinta.

De disperare, familia isi face scenarii infricosatoare. Unul dintre ele este si cel pe care merg anchetatorii. Cei care-i ancheteaza disparitia spun ca Izabela avea mai multe profiluri create pe o retea de socializare. Acolo a postat fotografii cu cativa tineri care i-au trezit suspciununi mamei.

Mama si unchiul fetei cred ca fata a fost racolata de mai multi indivizi, care vor sa profite de naivitatea ei.
Astfel, ar fi convins-o sa fuga de acasa si sa intre in anturajul lor periculor. "Probabil baiatul era pus de paravan ca sa o racoleze si cred ca a intrat intr-o retea de proxeneti. Poate sa puna in ziua de azi orice poza si nu stii cu cine vorbesti. Poate sa faca promisiuni, e varsta, fetele au 14, 15, 16 ani.", spun rudele tinerei disparute.

Politistii au dat-o in urmarire pe fata si au transmis semnalmentele ei in toata tara. Cei care o vad sunt rugati sa sune imediat la 112 sau la cel mai apropiat post de politie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si