Ea este Christina Grimmie. A ocupat locul 3 la o emisiune celebra de talente din Statele Unite, "The Voice". Asa a inceput cariera ei de cantareata, care...din pacate a fost curmata mult prea devreme.
Marea ei dragoste a adus-o cel mai aproape de cel mai mare cosmar: moartea. Imediat dupa ce a coborat de pe scena pentru a oferi autografe, un barbat din public s-a apropiat de ea si a impuscat-o.

Fratele ei s-a napustit asupra atacatorului, dar ucigasul s-a sinucis.

Transportata de urgenta la spital, pentru tanara de doar 22 de ani nu s-a mai putut face nimic. Si-a dat ultima suflare pe patul de spital, iar reprezentantul artistei a confirmat cu durere in suflet tragica veste.
Anuntul a fost facut si de politia din Orlando,acolo unde a avut loc atacul. Imediat, mesaje de condoleante au inceput sa curga pe toate retelele de socializare.

Mesajul twitter Shakira:
O vom tine minte mereu pe acea fata care a intors 4 scaune!

Mesajul de pe Twitter- Adele:
O persoana minunata, talentata si uimitoare  ne-a parasit astazi. Sper ca esti intr-un loc mai bun, Christina!

Mesaj Taylor Swift:
O fiinta minunata, buna si talentata a fost furata din aceasta lume. Nu vei fi uitata!


Christina era mandra de originile ei italienesti, dar si romanesti.
In urma cu sase luni, le arata fanilor prajiturile pe care le-a preparat de craciun. Bunica ei din Romania o invatase reteta veche de sute de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si