Femeia si-a dat copilul spre adoptie cand acesta avea cinci ani. El a declarat ca s-a simtit incomplet intotdeauna si ca si-a intrebat parintii adoptivi despre mama sa mereu. Dupa 14 ani, a reusit cu greu sa isi gaseasca mama pe Facebook.

Au avut o intalnire emotionanta, apoi tanarul a stat cateva saptamani impreuna cu ea, cand si-a dat seama ca e atras de ea. Cand i-a merturisit ce simte, Rose Bestall a declarat ca a avut o „problema extrem de mare”, pe care nu a stiut cum sa o gestioneze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Stiam ca sentimentele lui sunt nepotrivite, dar l-am cautat o perioada lunga de timp si nu voiam sa il indepartez. I-am spus ca il iubesc neconditionat ca si mama si ca relatia noastra nu ar putea fi niciodata alta”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Relatia dintre ei s-a subrezit in urma declaratiilor tanarului, care si-a dat seama cu nu vrea sa o piarda din nou: „Acum o iubesc pe Rose pentru ca este mama mea, nimic mai mult.

Sper ca intr-o buna zi sa ii pot spune mama”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si