Timp de trei zile, swingerii vor petrece in padurea de langa micul sat englezesc. Acestia vor sta in corturi si printre evenimentele anuntate se numara luptele sexy in jeleu, spectacolele de muzica. In plus, cei care participa la festival au la dispozitie cazi de tip jacuzzi, incapatoare pentru mai multe persoane. Potrivit adevarul.ro, un bilet la festival pentru un cuplu costa 180 de lire sterline, 150 de lire sterline pentru barbaţii care vin neinsotiti si ceva mai putin pentru femeile singure, 100 de lire sterline, pentru a incuraja participarea.



Cei 200 de locuitori din satul Flaxey nu sunt atat de incantati ca a patra editie a festivalului “Swingfields” are din nou loc langa catunul lor.

"Să spunem doar că, atunci când am văzut un banner cu cuvintele 3 este numărul magic şi o varietate de imagini interesante, am ştiut că acesta nu este doar un festival de muzică obişnuit ”, declara anul trecut un localnic.

Citeste mai mult aici


Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si