„L-a adus si l-a aruncat in sant, mort, exact ca pe un caine. mergeti si filmati sa vedeti cum e in sant, in fata magazinului. cum e posibil asa ceva?”

Cel mai probabil, bietului om nu caldura i-a grabit sfarsitul, ci ignoranta colegilor, spun rudele.

 

Barbatul lucra la moara din sat, cand a simtit ca-l lasa puterile. A apucat sa ceara ajutorul colegilor, dar cei din urma, in loc sa cheme ambulanta, au anuntat familia.

„A venit nevasta lui la noi acasa suparata ca a primit un telefon ca barbatul e bolnav si sa il astepte. Trebuia dus de urgenta cu primul ajutor de la ei, de acolo de unde lucra”

Si mai cumplit e ce a urmat!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lasat sa zaca in sant, omul a murit cu zile.

„ Am sunat la salvare, a venit salvarea, cand a venit salvarea au constatat decesul. Cand a venit, a constatat decesul. deja era decedat”

 

Gestul colegilor care s-au descotorist de barbat ca de-o carpa a ajuns si in vizorul politistilor.

Numai in judetul Vaslui, alte 8 persoane s-au prapadit sub arsita cumplita.

Canicula ucigasa a lovit si in judetul Iasi, unde un angajat de la Salubritate a cazut ca secerat.

Sa te fereasca Dumnezeu sa ai nevoie de-un pahar cu apa sau de-un petic de umbra!

Si sa te usuci de sete, ca n-ai la poarta carui centru de prim ajutor sa bati. In schimb, de la racoarea prefecturii, lucrurile nu se vad asa.

Timisoara arde, la propriu, dar autoritatile se... piaptana! Luate la bani marunti, si prinse cu centru inchis, se ascund dupa deget si scot in fata legea.

Asadar, un singur grad face diferenta. Teoretic, la cele 34 de grade celsius, nu este suficient de cald. Practic, temperaturile resimtite ajung si la 45 de grade Celsius! Lasati cu ochii-n soare de autoritati, oamenii isi poarta singrui de grija.

Din pacate, cei din vestul tarii mai au de patimit. Codul galben de canicula expira abia maine.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Video
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: