Experienta terifianta s-a sfarsit dupa ce unchiul baiatului a fost trezit de fosnetul paturii care a trecut peste cortul sau, in timp ce era tras de catre animal. Incidentul a avut loc in Parcului National Kruger, din Africa de Sud.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Erco Janse van Rensburg se afla acum in spital, unde a suferit numeroase operatii de reconstructie faciala, dupa ce fata sa a fost mutilata de hiena. Vanatorii parcului sunt pe urmele hienei care a trecut de gard in campingul unde era Erco impreuna cu familia sa.

„Erco dormea intr-un cort asezat langa cel al parintilor lui. Hiena a fost extrem de silentioasa, pentru ca nimeni nu a auzit nimic pana cand animalul nu l-a tras pe tanar din cort. Baiatul a fost constient in timpul atacului si a povestit toata experienta”, a povestit bunicul baiatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si