Rezultate semnificative a mai inregistrat pictorul Nicolae Darascu, cu cinci loturi adjudecate din cinci, cu un total de 53.500 de euro.

Alexandru Phoebus, artist ce apare in piata foarte rar, a stabilit un record personal cu pictura "Muncitor cu pâine", care a fost adjudecata contra sumei de 7.500 de euro, cel mai ridicat nivel de pâna azi.

Cel mai mare pret al licitatiei a fost oferit de o paleta ce a participat online, 75.000

de euro pentru pictura lui Theodor Aman.

Licitatia de Vara Artmark 2016 s-a finalizat joi noapte cu un total care a depasit estimarile- peste 550.000 euro-, in crestere cu 15% fata de rezultatele Licitatiei de Vara 2015.

Ultimele evenimente ale anului de licitatie 2015-2016 vor fi cele organizate pe 12 iulie- Orientalism si Mari Poeti Români, si pe 14 iulie- Postmodernism si Arta Contemporana si Licitatia de Ceasuri si Bijuterii, ale caror expozitii au fost deschise deja, la Palatul Cesianu Racovita, sediul Artmark, in proximitatea Muzeului National de Arta si a Muzeului Theodor Aman.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si