Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Noaptea de garda a personalului de la Urgenta din Targoviste a fost una extrem de linistita pana aproape de orele 4 dimineata. Abia atunci s-a dezlantuit infernul.

La spital si-au facut aparitia 4 barbati, raniti intr-o incaierare la o nunta. Victimele aveau rani serioase, ce necesitau ingrijiri medicale.


Nu a trecut  mult si pe holurile spitalului au ajuns si  batausii cu care s-au confruntat la petrecere  victimele abia sosite.  In doar cateva minute coridoarele unitatii de primiri urgente au devenit camp de lupta.

Scandalul inceput la petrecere a continuat parca si mai agresiv in spital. Cei trei scandalagii veniti dupa petrecaretii raniti au scos sabii, cutite si tot felul de obiecte periculoase. In zadar au incercat paznicii spitalului sa ii desparta. Pentru ca situatia ii depasea cu mult, a fost nevoie de interventia mascatilor pentru a potoli spiritele.
Intre timp insa, de frica, medicii si tot personalul medical s-au baricadat in sali.


In toata nebunia declansata, una dintre asistente a fost ranita. Ranita grav a fost si una dintre victimele sosite prima data in spital, ale carei rani au fost atat de grave, incat s-a solicitat transferul sau la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Bucuresti. Cei 3 batausi care au initiat scandalul sunt cercetati sub control judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si