Ea este tanti Elisabeta si are nici mai mult nici mai putin de 90 de ani. Domnul- Nea' Iosif, vecinul suparat foc!
De mai bine de jumatate de veac, cei doi se cearta neintrerupt. Nu e zi de la Dumnezeu in care sa nu-si arunce cuvinte grele!

Au ajuns de multe ori si la politie, dar... ce folos??!! Necuratul si-a bagat coada intre familiile lor acum....
70 de ani, cand parintii celor doi vecini au avut de impartit un petic de pamant, dintre casa si gradina. De atunci... sa te tii scandal.

De aproape un an de zile, nea Iosif este mai disperat ca niciodata. Din cauza faptului ca vecina ar fi astupat santul de pe langa zidul lui, toata apa din curtea femeii se infiltreaza acum sub casa, care incepe sa crape.

Oricat a incercat sa isi repare casa, vecina, spune nea Iosif, nu l-a lasat sa intre pe bucata sa de teren, pe langa zidul casei, iar peretii stau deja sa cada.

Ba mai mult, barbatul spune ca vecina sa a plantat intentionat vita de vie si pomi langa peretele casei ca sa fie si mai umed. De cealalta pate, batrana spune ca vecinul ei o ataca si o amenintata cu moartea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si