Imbracate in cele mai frumoase costume populare, zeci de fete nemaritate si-au luat lazile cu zestre si au mers la Targul de fete de la Coteana in speranta ca isi vor gasi un sot.

Mandra de zestrea pe care o are, Ionela si-a prezentat averea tinerilor care au venit sa o cunoasca:  „Perne tesute cu model traditional, zavel, aici avem iei tesuta cu artita, lada de zestre, poale facute din panza de casa cu model cusut jos, aici tot o perna cu model traditional”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In timp ce fetele nu mai stiau cum sa-si expuna averea, feciorii au cercetat indeaproape fiecare oferta, dar si frumusetea tinerelor care i-a pus la grea incercare.

Nu doar frumusetea fetelor i-a atras pe tineri ci si aptitudinile, tinerele le-au demonstrat ca stiu sa danseze si sa cante.

La final, cele mai bogate fete care si-au etalat zestrea in fata feciorilor au primit cate un premiu din partea organizatorilor targului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si