Copii diagnosticati cu acest fel de autism (ASD) se lupta cu anxietatea si nu vor sa interactioneze cu ceilalti oameni. Atunci cand li se schimba rutina, ei devin extrem de suparati.

Mama lui Rex, Lindsey, a povestit pentru The Independent, ca gatea atunci cand vecinul lor a batut disperat la usa si striga ca Rex este pe pervazul ferestrei.

„Imi amintesc ca l-am apucat in graba si l-am strans in brate atat de tare.

Nu mi-a venit cred ca a vrut sa se raneasca”, a declarat ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Rex vrea sa invete mai mult si sa se integreze, este inteligent, insa nu poate accepta ca nu se potriveste intr-o scoala normala, ceea ce ii cauzeza o neliniste permanenta”, a mai spus ea.

Ea a cerut Guvernului mai multa implicare referitoare la cei cu nevoi speciale. „Cel mai bun lucru pe care guvernul il poate face este sa mareasca finnantarea pentru persoanele cu nevoi speciale”, mai spune ea.

Ea a inceput o campanie prin care spera sa stranga bani pentru familiile care se confrunta cu situatii similare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si