Momentul in care salvatorii o scot pe fetita de 10 ani de sub moloz a fost primit de cei din jur cu aplauze.

"Fetita a fost scoasa de sub moloz si dusa la spital. In rest imaginile vorbesc de la sine, puteti vedea cum arata orasul", a declarat pompierul Danilo Dionisi, potrivit stirileprotv.ro.

O alta fetita de 4 ani a supravietuit in mod miraculos in cutremurul devastator.

A fost scoasa de sub daramaturi dupa 17 ore. In schimb, sora ei de 9 ani, aflata chiar langa ea, a murit. Imaginile au facut inconjurul planetei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

 

 

Ultimul bilanţ provizoriu al cutremurului cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, care a zguduit miercuri dimineaţa mai multe localitaţi din centrul Italiei, arata ca 247 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma seismului.

Printre victime se numara foarte mulţi copii, iar sute de persoane au fost ranite. Peste 2.500 de oameni au ramas fara adapost, în condiţiile în care localitaţile Amatrice, Accumoli şi Pescara del Tronto au fost rase, practic, de pe faţa Pamântului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si