"V-ar placea sa aveti o poveste in care sa fie vorba despre voi? Sa fiti voi personaj principal? O aventura! Da! Ti-ar place? Da! Cine ti-ar mai placea sa fie in poveste in afara de voi. pai..prietenii mei cei mai buni. Prietenii tai sa fie si ei acolo in poveste? Da!”, asa incepe aventura copilului in paginile unei carti create special pentru ei.

Ficare informatie obtinuta este foarte pretioasa pentru Ioana..

Cei mici debordeaza de imaginatie si este nevoie de multa atentie pentru a creea povestea perfecta care sa-i reprezinte.

„Cartile personalizate, dincolo de faptul ca sunt o carte, ele reprezinta un produs emotional: starnesc fatezia copiilor, imaginatia copiilor, ei vizualizeaza mult mai usor in poveste, in decor, in subiect”, spune creatoarea cartilor, Ioana Ilarian.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce se asigura ca nu a uitat niciun detaliu util, Ioana se transforma intr-un magician desavarsit. Se foloseste de creion ca de o "bagheta magica" si asterne pe hartie o adevarata aventura.

„Tu, Robert, ai spus ca o sa mergi la scoala si atunci am scris o carte despre tine si despre scoala vesela”.

Insa fiecare poveste este altfel. Exact ca si-n viata! Iar in timp ce Robert se visa la scoala, prietenul sau, Sebi, a "zburat" cu gandurile si mai departe de atat.

„Dupa ce mi-ai povestit tu ca vrei sa te faci politist, ca vrei sa fii mare si sa-ti realizezi visele, eu am scris o poveste: o poveste cu tine si cu prietenii tai. Vrei sa-ti citesc un pic din ea? Si dupa aceea o sa o citesti tu acasa, pe toata”.

Ideea cartilor personalizate este o adevarata binecuvantare pentru parintii care nu mai stiu cum sa-si tina copiii departe de tablete, telefoane sau alte gadgeturi. Iar Ioana stie acest lucru si incearca sa creeze povesti care mai de care mai atractive, potrivite oricarei varste.

„Aceasta este o carte pt copilasi mici, de gradinita, dupa cum va ziceam ei invata aici culorile, coloreaza, pot colora, invata literele alfabetului, numarele pana la 20 si de asemenea o carte pt copilasi mai mari, pe acelais principiu educative”, spune Ioana.

Asa se face ca o astfel de carte ii ajuta pe micuti sa-si dezvolte personalitatea si sa le transmita dragostea pentru lectura.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si