Cei doi americani au fost amenintati cu moartea, dar acest lucru nu i-a speriat, ci mai mult, l-au considerat benefic pentru ca le-a crescut notoritetatea vlogului.

Harry si Audrey au mers cu trenul de la Deva la Cluj si au considerat ca aceasta calatorie a fost una "mirositoare" si ca in Romania exista multe persoane murdare.

Americanii sunt din Chicago si de ceva timp calatoresc in jurul lumii si filmuletele pe care le realizeza le posteaza pe You Tube.

Aceasta calatorie a lor a inceput in septembrie 2014 si a pornit ca o idee de a arata lumii ca poti sa calatoresti in jurul lumii cu un buget mic. Ei explica pe site-ul lor, thebugetsavytravelers.com, cum s-au hotarat sa vanda tot si sa plece intr-o aventura in jurul lumii. Ei au vandut apartamentul aflat la periferia orasului Chicago, au vandut masina pe care o detineau, dar si alte lucruri si s-au imbarcat la drum.

Interesant este ca cei doi au avut si cuvinte de lauda la adresa tarii noastre si au spus ca Sibiul sau Castelul Huniazilor au fost locuri memorabile si care merita vizitate. Le-a placut si la Castelul Bran, dar au fost deranjati de aglomeratia de turisti.

Harry si Audrey au vizitat si Capitala si el a fost incantat de viata de noapte si preturile mici, in timp ce ea s-a aratat deranjata de cersetorii din zona si de modul in care unii dintre ei isi fac nevoile in public sau chiar dorm in propria voma.


In momentul de fata cei doi au ajuns in Ucraina si continua sa posteze filmulete pe celebrul canal de video-uri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si