Transportul public a fost ingreunat in India iar băncile de stat, centralele electrice şi fabricile au fost închise dupa ce 10 dintre cele mai mari sindicate ale muncitorilor indieni au intrat in greva.
Totul a pornit de la refuzul autoritatilor de a mari salariile muncitorilor necalificati de la 6.396 de rupii (382 de lei) pe luna la 9.100 de rupii (542 de lei).
”Greva este împotriva Guvernului. Greva este pentru cauza muncitorilor”, a spus Ramen Pandey, preşedintele unui mare sindicat indian, citat de The Independent.
”Greva ne va aduce ceea ce vrem. Va fi cea mai mare grevă din istoria lumii”, a adăugat el.

Transportul public a fost ingreunat in India iar băncile de stat, centralele electrice şi fabricile au fost închise dupa ce 10 dintre cele mai mari sindicate ale muncitorilor indieni au intrat in greva. Totul a pornit de la refuzul autoritatilor de a mari salariile muncitorilor necalificati de la 6.396 de rupii (382 de lei) pe luna la 9.100 de rupii (542 de lei).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Greva este împotriva Guvernului. Greva este pentru cauza muncitorilor”, a spus Ramen Pandey, preşedintele unui mare sindicat indian, citat de The Independent. ”Greva ne va aduce ceea ce vrem. Va fi cea mai mare grevă din istoria lumii”, a adăugat el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si