Domnu' Iohannis va rog luati-va sotia de mana cand aveti timp liber. Primarul care e general doamna Firea facem cu biciclete pe strazi? Mergeti la adaposturi. Mergeti sa vedeti iadul pe pamant. Sa vedeti banii nostri unde merg! Bataia de joc! Romania este o tara de criminali.

Toate aceste orori sunt numai din cauza oamenilor. A celor fara mila fata de bietele animale si pe care legea actuala nu-i pedepseste!

"Asta ma revolta asta ma umple de ciuda si de neputinta in acelasi timp.
Nu s eface nimic. Degeaba facem plangeri, degeaba.Nimeni nu ne ia in seama."
, spun protestatarii.

"Degeaba stam si ne vaitam si zicem o Daniel o Kanal D bravo bravo daca noi la randul nostru nu facem nimic. De asta sunt aici!Trebuie sa scapam de acest emizerii umane care isi bat joc si de oameni si de animale pentru ca totul pleaca de acolo.", mai urla acestia.

Cei care s-au strans in piata Victoriei spun ca pedepsele actuale sunt mult prea blande fata de cruzimile pe care le fac oamenii asupra bietelor animale. "S-a mers pe o pedeapsa mult prea blanda fata de gravitatea faptei. iar ceea ce arata afisul asta ca astazi omori un animal iar maine aceasta agresiune se va indrepta impotriva unui om e o chestie dovedita stiintific", spune Claudiu Dumitru, activist pentru protectia animalelor.


"Le-am dat pe tava autoritatilor toate nereguilile care se intampla. Repet de la schingiuirea maltratatea pana la banul public. Nu s-a intamplat nimic pana in momentul asta. Dar nimic", spune si Marius Chirca, voluntar Kola Kariola

Voluntarii care lupta pentru drepturile animalelor vor merge miercuri in senat pentru a le arata celor responsabili de marirea pedepselor o parte dintre ororile la care sunt supuse animalele in Romania.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si