In seara de 21 august, Matei, in varsta de doar 18 ani, a intrat in conflict cu Alexandru Badea si Ionut Patrascu, imediat ce meciul de fotbal s-a incheiat! In apropierea parcului Titan, cei trei s-au certat din pricina rezultatului de egalitate inregistrat pe teren, iar de aici, pana la violenta nu a fost decat un pas. Pustiul a fost, initial, bruscat, apoi lovit dur de unul dintre suporterii stelisti, care l-a si lasat lat pe strada.

Impactul cu solul a fost atat de puternic, incat baiatul nu s-a mai putut ridica si, disperati, oameni aflati apropiere au intervenit si au chemat Salvarea. Din pacate, desi a fost imediat dus la Spitalul de Urgenta si operat, dupa cateva zile, Matei nu a mai rezistat si a decedat.

Politia i-a identificat pe atacatori si, conform procedurii, i-a arestat preventiv, urmand ca, dupa rezultatele anchetei, ei sa ajunga in fata judecatorilor. Surse judiciare sustin ca din punctul de vedere al procurorilor si al reprezentatilor Serviciului Omoruri, acum, la o luna de la tragedie, lucrurile sunt clare, iar dosarul ar fi fost finalizat. Se mai asteapta doar rezultatele autopsiei de la IML si se va merge in instanta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandru Badea, barbatul care l-a lovit mortal pe Adrian Daniel Matei, si-a recunoscut fapta, si se afla in continuare in arest, fara posibilitatea de a fi eliberat. Tanarul va fi acuzat de omor simplu, fara premeditare si risca o pedeapsa foarte mare, cuprinsa intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

In ceea ce-l priveste pe celelalt suspect, Andrei Ionut Patrascu, cel de la care a inceput initial altercatia, atunci cand a vrut sa ii smulga de la gat fularul cu insemnele clubului Dinamo, a fost eliberat si se afla sub control judiciar. El este acuzat de talharie, fapta care in codul penal se pedepseste cu 2 sau chiar 7 ani de puscarie! Totusi, barbatul nu are antecedente penale si ar putea sa aiba parte de o decizie mai blanda, ba chiar ar putea sa primeasca si o sentinta cu suspendare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si