Fiul lui Gabriel Oprea, mesaj pe o retea de socializare: "Nu mai suport sa-mi vad parintii suparati!"
Fiul lui Gabriel Oprea a postat un mesaj emotionant pe o retea de socializare, dupa ce oamenii au iesit în strada împotriva tatalui lui.
DNA a început urmarirea penala a fostului ministru, acesta fiind acuzat de ucidere din culpa, dupa ce un politist a murit în misiune.
Acesta se afla în coloana oficiala a politicianului.
Toate aceste evenimente au adus multa durere în familia Oprea, miercuri seara, sotia acestuia ajungând de urgenta la spital, în urma unui atac de panica.
Fiul lui Gabriel Oprea s-a aratat extrem de suparat din cauza acestei situatii si a transmis ca multi oameni le vor raul.
"Sa ajunga mama la spital din cauza unor oameni care ne vor raul... Nu îmi place si nu am sa vorbesc niciodata în locul tatalui meu meu, dar nu mai suport sa-mi vad parintii suparati, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se întâmpla. Nu sunt în stare si nu am experienta necesara sa comentez niciun caz... Dar nu pot sa-i omoare pe tatal meu si pe mama mea din cauza unor nedreptati care se întâmpla.
Ma rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreuna cu mama mea si tatal meu si jertfim fiecare lacrima pentru el. Dar nu mai suport sa vad cum niste oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atinga pe oameni la inima doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama! Sunt zeci de politicieni care în loc sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie sunt hartuiti psihic (si ei si familiile lor) si facuti vinovati înainte ca o instanta judecatoreasca sa decida daca sunt vinovati  sau nu! Nu sunt avocat, nici judecator, sunt doar un rob al lui Dumnezeu
care vede si simte niste Nedreptati! De ce vedem la Tv arestari preventive? Cercetari penale fara probe suficiente exact în momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru ca traim într-o lume în care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie si putere! Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plângând (a câta oara?) din cauza dezamagirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, târâti! Atât! Asa ca: "Asa sa ne ajute Dumnezeu"! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu îsi dau seama si nu si-au deschis ochii sa vada în ce lume traim", a scris el pe Facebook, potrivit cancan.ro.

DNA a început urmarirea penala a fostului ministru, acesta fiind acuzat de ucidere din culpa, dupa ce un politist a murit în misiune. Acesta se afla în coloana oficiala a politicianului.

Toate aceste evenimente au adus multa durere în familia Oprea, miercuri seara, sotia acestuia ajungând de urgenta la spital, în urma unui atac de panica.

Fiul lui Gabriel Oprea s-a aratat extrem de suparat din cauza acestei situatii si a transmis ca multi oameni le vor raul. 
"Sa ajunga mama la spital din cauza unor oameni care ne vor raul... Nu îmi place si nu am sa vorbesc niciodata în locul tatalui meu meu, dar nu mai suport sa-mi vad parintii suparati, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se întâmpla.

Nu sunt în stare si nu am experienta necesara sa comentez niciun caz... Dar nu pot sa-i omoare pe tatal meu si pe mama mea din cauza unor nedreptati care se întâmpla. Ma rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreuna cu mama mea si tatal meu si jertfim fiecare lacrima pentru el.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar nu mai suport sa vad cum niste oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atinga pe oameni la inima doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama! Sunt zeci de politicieni care în loc sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie sunt hartuiti psihic (si ei si familiile lor) si facuti vinovati înainte ca o instanta judecatoreasca sa decida daca sunt vinovati  sau nu! Nu sunt avocat, nici judecator, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte niste Nedreptati!

De ce vedem la Tv arestari preventive? Cercetari penale fara probe suficiente exact în momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru ca traim într-o lume în care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie si putere! Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plângând (a câta oara?) din cauza dezamagirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, târâti! Atât! Asa ca: "Asa sa ne ajute Dumnezeu"! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu îsi dau seama si nu si-au deschis ochii sa vada în ce lume traim", a scris el pe Facebook.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si