Noul telefon produs de Apple a venit cu casti wireless, astfel ca nu exista nicio mufa pentru casti. Un videoclip postat pe Yotube te invata cum sa iti faci chiar tu o gaura pentru casti, fara sa iti deteriorezi telefonul. Totul cu ajutorul unui burghiu.

In timp ce multi n-au luat videoclipul in serios, care a fost vizualizat de mai bine de 8 milioane de ori, altii s-au gandit sa incerce.

Iata reactiile lor:

„Am incercat si m-am ales cu un ecran distrus care nu functioneaza. A fost cea mai mare greseala din viata mea sa urmaresc acel videoclip”, spune o tanara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Altul a scris: „Un prieten mi-a spus ca la fel a functionar, insa iPhone-ul meu nu mai functioneaza dupa ce i-am facut o gaura. Nu stiu ce s-a intamplat”, relateaza Daily Mail.

Cei care au acest tip de telefon si vor totusi sa foloseasca castile cu mufa jack sunt nevoiti sa cumpere un adaptor special. Caştile EarPods de iPhone 7 dotate cu un conector Lightning vor putea fi cumparate si separat.

Inlaturarea mufei pentru casti s-a dovedit a fi extrem de controversata printre fanii Apple. Multi s-au plans de faptul ca gigantul IT vrea sa faca bani de pe urma acesoriilor, desi pretul telefonului este si el destul de mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si