Tehnologia denumita Identity Check Mobile a fost dezvaluita in luna februarie, iar de atunci a fost testata in Olanda, SUA si Canada.

"Mastercard Identity Check Mobile elimina necesitatea ca un detinator de card sa tina minte parole...In schimb, detinatorul unui card isi poate valida identitatea prin utilizarea unui scaner de amprente pe smartphone sau via o tehnologie de recunoastere faciala printr-un selfie", precizeaza grupul american intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tarile in care va fi disponibila aceasta modalitate de plata sunt: Austria, Belgia, Marea Britanie, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Ungaria, Olanda, Norvegia, Spania si Suedia.

Mastercard este o companie de tehnologie in industria globala de plati care opereaza cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si