Brasoveanca Nicoleta Carjan, fosta iubita a Principelui Nicolae, a anuntat ca va participa la alegerile interne din cadrul USR Brasov, pentru a prinde un loc pe lista de parlamentari propusa de partidul lui Nicusor Dan la alegerile din iarna.

„M-am gandit mult, m-am sfatuit cu multi oameni si m-am hotarat sa o fac. Duminica voi participa la alegeri interne in USR Brasov pentru un loc eligibil pe lista de parlamentari propusa de USR la alegerile din 11 decembrie.

Concurenta este foarte mare, caci colegii mei sunt foarte bine pregatiti, au studii economice, politice sau juridice, au „fete” de oameni seriosi si chiar se potrivesc pe profilul politicianului”, a scris Nicoleta pe contul ei de Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tanara apare intr-un filmulet electoral chiar alaturi de copilul despre care spune ca este fiul Principelui Nicolae.

Cu cateva saptamani in urma, Nicolae a anuntat printr-un comunicat de presa ca se va supune unui test ADN care va demonstra daca este sau nu tata. In replica, Nicoleta Carjan a scris ca i-a cerut de mult timp un test de paternitate, insa acesta ar trebui facut de un laborator „independent”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si