Anias si Jadon McDonald, in varsta de 13 luni, se recupereaza la spitalul Montefiore din Bronx, acolo unde a avut loc interventia chirurgicala care le-ar fi putut fi fatala.

La jumatatea operatiei, neurochirurgul a luat in considerare oprirea procedurii, dupa ce a descoperit ca baietii impartasesc mai mult tesut cerebral decat se asteptau. Cu fiecare taietura, inima lui Anias batea dinb ce in ce mai putin. In cele din urma, medicul a gasit o solutie si a continuat operatia, care s-a incheiat cu succes, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doctorii au avertizat parintii ca Anias ar putea ramane cu probleme psihice severe.  „Anias a fost zguduit de aceasta procedura. Este la mana lui Dumnezeu in ceea ce priceste recuperarea lui”, a declarat mama baietilor.

Cuvintele ei sunt extrem de emotionante: „Mi-l tot imaginez pe Anias zambind. In urma cu 20 de ore, era plin de viata. Doamne, te rog, da-mi baiatul inapoi”.

Vorbind despre celalalt baiatel, femea a declarat: „ Jadon este un star rock. Semnele lui vitale au fost extrem de bune in timpul operatiei. Este incredibil. Ar trebui sa fiu atat de fericita pentru ca au fost separati, insa incertitudinea viitorului ma doare”.

Cei doi baieti au fost nascuti lipiti in zona capului. Sansele ca ei sa traiasca asa dupa varsta de 2 ani erau extrem de mici, asa ca parintii au decis sa faca operatia care le-ar putea schimba viata, desi acest lucru ar fi putut fi fatal pentru cei doi micuti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si