Nicoleta are o tumoare imensa care ii creste din ochiul ei si asta este motivul pentru care nu poate duce o viata normala.

Tanara locuieste intr-o localitate modesta din nord-estul Romaniei, in Selistea, acolo unde o cunoaste aproape toata lumea din sat.

Doctorii care au consultat-o spun ca inca nu au reusit sa gaseasca o metoda chirugicala prin care sa ii indeparteze tumora de la ochi fara sa ii puna viata in pericol.
Ei incearca sa gaseasca metode de a reduce chimic dimensiunea acestei tumori pentru a putea preveni pierderea de sange in timpul operatiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

##GALLERY54##

Aceasta afectiune a facut-o pe Nicoleta sa traiasca asemenea unui pustnic, din cauza batjocorii continue la care a fost supusa de catre oamenii din satul ei.

Povestea ei a fost preluata si difuzata intr-un "mini-serial" de patru episoade de catre o televiziune britanica.

Nicoleta spera sa scape de aceasta afectiune si sa traiasca o viata normala.

"Nu pot sa merg la lucru, in oras sau la sedinta cu parintii de la scoala, fiindca unii parinti nu ma plac.

Mi-ar placea sa am mai mult curaj si sa ies in lume. Nu as vrea sa stau singura", a declarat Nicoleta, care se bucura insa de sustinerea sotului ei, Aurel, si a celor doi copii ai ei.

" M-am atasat de ea si ea de mine. E o persoana foarte calda. Am incredere in ea", a spus sotul femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si