Omar Hayssam este unul dintre putinii cetateni romani (chiar daca are origini siriene) condamnati pentru terorism, insa statul nu a reusit nici pana in ziua de azi sa recupereze prejudiciul din dosarul rapirii jurnalistilor. E vorba despre 30.000 de dolari, bani pe care ANAF-ul incearca de aproape 9 ani sa-i recupereze fara succes. Pentru asta, statul roman a incercat sa preia si sa scoata la licitatie vila in care Hayysam si Adela Omar au domiciliul oficial, insa acest lucru s-a dovedit a fi mai greu decat se asteptau.

Omar Hayssam se afla in spatele gratiilor
Omar Hayssam se afla in spatele gratiilor

ANAF-ul a cerut lichidarea regimului matrimonial pentru sotii Omar, pentru a putea executa casa care se afla in coproprietatea celor doi. Oricum, imobilul valoreaza mult mai mult, in jur de o jumtate de milion de euro, daca ne luam dupa pretul zonei.

Adela, sotia romanca a sirianului
Adela, sotia romanca a sirianului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Casa din Bucuresti s-a mai aflat sub sechestrul procurorilor DIICOT, in perioada in care anchetau dosarul jurnalistilor rapiti.

Hayssam, alaturi de patru din cei sapte copii
Hayssam, alaturi de patru din cei sapte copii

Hayssam si Adela Omar au impreuna 7 copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si