De legea aceasta ar urma sa beneficieze si familiile care au un venit comun mai mic de 1.200 de lei, iar banii urmeaza sa fie decontati de catre primariile din tara.

Cheltuielile vor fi suportate din banii consiliilor locale si trebuie tinuta o evidenta stricta a celor care vor beneficia de acest ajutor.

Acest ajutor nu poate fi comercializat, iar in actul normativ sunt prevazute sanctiuni dure pentru cei care vor sa faca asta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii nu vor mai beneficia de ajutor timp de un an, iar daca recidiveaza, vor pierde acest ajutor definitiv.

"Sunt mii de oameni in Romania care nu isi permit sa isi macar o paine zilnic, intrucat au o pensie de mizerie. Acestia, daca nu vor primi pensii mai mari, care sa le asigure minimum de trai, risca sa moara cu zile. Cred ca statul ar trebui sa-i ajute cumva.

Macar sa isi poata alina foamea cu o paine, doua, zilnic, oferite gratuit. Nu e mult, dar e totusi ceva. Sa folosească banii pentru paine la altceva", spune un deputat care lucreaza la actul normativ.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si