Intr-o prezentare video a situatiei listelor sale de candidati pentru alegerile din decembrie, Nicusor Dan poarta o camasa alba, care face cam multe cute pe burta, semn ca este un numar mai mica decat ar trebui. Situatia a fost sesizata imediat de fanii acestuia, care nu au ezitat sa comenteze si sa faca glume.


"Domnule Dan, sa ne spuneti, va rugam, daca aveti nevoie de o camasa mai mare.
Va vad cam stramtorat (inghesuit) de cea purtata si(...) putem face o cheta sa nu pocneasca nasturii pe dvs, daca va asezati de vreun scaun, la vreo dezbatere"
, este unul din comentarii.
Nu este singurul comentariu fara legatura cu politica dupa ce Nicusor Dan a postat filmuletul. Alte persoane atrag atentia ca noul politician da "cam mult din maini". "Sfat: incercati sa nu mai dati atat din maini (daca nu cumva va adresati persoanelor cu deficiente de auz). Tendinta de a completa cu mainile ceea ce spuneti pe gura denota o nevoie de a suplini deficientele de exprimare verbala".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si