Andreea Berecleanu a incercat sa pastreze cat mai discreta ceremonia care are loc in aceste momente, la Biserica Kretzulescu din Capitala.

Vedeta stirilor se prezinta astazi in fata altarului impreuna cu sotul ei, medicul chirurg Constantin Stan, cel cu care are o relatie de mai bine de trei ani, scrie WOWbiz.ro.

Andreea Berecleanu si Constantin Stan s-au cununat civil la mijlocul lunii septembrie, la Primaria Municipiului Bucuresti.
Pe post de ofiter al starii civile a fost chiar Gabriela Firea, Primar General al Capitalei. Nasii cuplului sunt Ileana Badiu si medicul Catalin Badiu.

Andreea Berecleanu si Constantin Stan planuiesc nunta de cativa ani, Vedeta stirilor a marturisit inca de acum cativa ani ca se gandeste sa faca din nou marele pas catre o viata de familie. „Cred ca oficializarea ar fi binevenita, ma simt perfect ca femeie maritata dar si ca iubita cu acte. Locuim impreuna cu toii si Constantin se implica 100% in cresterea si educarea copiilor”, a marturisit Andreea cu ceva vreme in urma.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vezi mai multe imagini de la cununie aici


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si