Copiii erau in pauza si se jucau atunci cand fortele guvernamentale au lansat atacul. Imagini sfasietoare ii arata pe copii acoperiti cu sange in orasul Hrasta, o suburbie a capitalei Damasc.

Un baietel se zbate intre viata si moarte in timp ce un medic il consulta. O alta fetita se uita socata catre camera. Jucariile au fost lasate in urma, pe podeaua acoperita cu sange.

Observatorul Sirian pentru Dreptuirle Omului sustine ca 17 persoane, dintre care majoritatea copii au fost raniti in atac. Si in nordul orasului Alep, sute de persoane au murit la inceputul lunii octombrie, dupa ce aliatii rusi au deschis focul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fortele arabo-kurde susţinute de Statele Unite au lansat duminica o ofensiva de anvergura in vederea recuceririi orasului Rakka, in Siria, capitala de facto a gruparii ultraradicale Statul Islamic, relateaza AFP.

"Marea batalie de eliberare a (orasului) Rakka si a provinciei in care se afla a inceput", a anunţat Jihan Sheikh Ahmad, o purtatoare de cuvant a ofensivei, citind un comunicat, in orasul Aïn Issa, situat la peste 50 de kilometri nord de Rakka.

Orasul Rakka se afla sub controlul Statului islamic de doi ani si jumatate.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si