Daniel Prodan a murit miercuri seara, in urma unui infarct, la numai 44 de ani. In lipsa unor dovezi evidente ale unei stari precare de sanatate, s-a speculat chiar ca Prodan suferise o mare dezamagire in ultimii ani, atunci cand s-a razboit cu actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal.

Un alt necaz care l-a afectat pe Prodan a fost cel legat de afacerile sale. Fostul mare fotbalist avea, impreuna cu sotia sa, Licinia, o firma prin care detinea mai multe terenuri de sport pe care le inchiria.
Societatea comerciala a sotilor Prodan a avut mereu pierderi consistente, in ultimii 10 ani inregistrandu-se o pierdere totala de aproximativ 1,6 milioane de lei, adica 350.000 de euro.
In 2014, tocmai din cauza problemelor financiare, s-a declansat procedura de insolventa a firmei, proces care se deruleaza si in prezent, la Tribunalul Satu-Mare, urmatorul termen fiind programat pe 11 ianuarie 2017. Tocmai pentru ca firma nu mergea, sotii Prodan au infiintat o alta, in 2013, in acelasi domeniu de activitate. In 2012 si 2013 s-a inregistrat un profit total de 55.000 de lei, insa in 2015 s-a ajuns la o pierdere de 66.000 de lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si