Tribunalul Galati l-a condamnat pe 7 octombrie pe Marian Ivanov (43 de ani), un galatean extrem de violent, cunoscut pentru rasismul de care da dovada, la 17 ani de inchisoare.

Pe 26 februarie 2016, individul a intrat cu un topor in coliba de pe malul baltii Catusa, ce apartine unui barbat de etnie roma, si l-a lovit in cap fara nicio explicatie. Victima a murit dupa cateva zile, dar de amintit este ca autoritatile stiau de comportamentul agresiv al lui Marian Ivanov, dar au decis sa nu faca nimic.

Individul a fost lasat in libertate de judecatori, desi fusese acuzat de tentativa la omor deosebit de grav, primind doar o pedeapsa cu suspendare, in 2014, cu toate ca injunghiase un om de 17 ori. Ultima victima a ucigasului se numeste Marian Onila( 53 de ani). Acesta construise o coliba din resturi pe malul baltii Catusa, pe care o folosea din cand in cand, fiind un pescar inrait.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul a fost surprins de Marian Ivanov, cu care se afla in dusmanie.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si