Mari Dragomir i-a trimis o scrisoare deschisa lui Daniel Horodniceanu, procuror-sef al DIICOT, prin care se plange ca sotul ei a fost plasat in arest cu toate ca impotriva lui nu exista probe concrete. Mai mult, femeia sustine ca de la locuinta familiei a fost ridicata toata aparatura electronica, inclusiv calculatoarele pe care copiii lucrau pentru scoala.

„Va aduc in atentie faptul ca au fost ridicate toate dispozitivele familiei noastre, intreaga aparatura de la firma la care lucram, de la angajatii firmei, deci un numar foarte mare de discpozitive.

Odata cu ridicarea calculatoarelor firmei, la pachet cu licentele aflate pe calculatoarele respective si cu baza de date a firmei, activitatea companiei a fost grav afectata si a condus la pierderea clientilor si la concedierea angajatilor. Firma respectiva si-a achitat toate obligatiile fiscale catre statul roman, are toate taxele si impozitele platite la zi si nu are nici o calitate in acest dosar.
Mari Dragomir, sotia fostului ofiter SRI
Mari Dragomir, sotia fostului ofiter SRI

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Am transmis mai multe solicitari catre DIICOT pentru returnarea calculatoarelor firmei, astfel incat sa reusim reporenirea activitatii. De asemenea, am solicitat transmiterea dispozitivelor electronice folosite de copiii mei si de familia administratorului firmei pentru ca activitatea scolara a celor mici este afectata de lipsa acestora.

Fiecare dintre aceste solicitari au ramas fara nici un raspuns”, a scris sotia lui Daniel Dragomir in scrisoarea deschis adresata sefului DIICOT.

Daniel Dragomir a fost retinut de procurori, fiind banuit ca a intermediat plata agentilor Black Cube, care au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi, sefa DNA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si