Philip Craft detine o clinica estetica in Miami si a inceput sa isi "tuneze" sotia dupa nasterea celui de-al doilea fiu al cuplului.
Sotia sa in varsta de 43 de ani, Anna este foarte incantata de modul in care arata acum si spune ca are corpul perfect gratie interventiilor chirurgicale realizate de sotul ei, un chirurg plastic talentat.
Pe parcursul celor 21 de ani de casnicie, Philip i-a operat Annei sanii, fundul, i-a facut abdominoplastie, liposuctii, injectii cu Botox, marirea buzelor si remodelarea obrajilor.
Ea este foarte multumita de rezultatele procedurilor estetice si este dispusa sa mai faca si altele. Iti vei da seama daca sunt un medic bun, uitandu-te la sotia mea" a declarat esteticianul, scrie Daily Mail.

Philip Craft detine o clinica estetica in Miami si a inceput sa isi "tuneze" sotia dupa nasterea celui de-al doilea fiu al cuplului. Sotia sa in varsta de 43 de ani, Anna este foarte incantata de modul in care arata acum si spune ca are corpul perfect gratie interventiilor chirurgicale realizate de sotul ei, un chirurg plastic talentat.

Pe parcursul celor 21 de ani de casnicie, Philip i-a operat Annei sanii, fundul, i-a facut abdominoplastie, liposuctii, injectii cu Botox, marirea buzelor si remodelarea obrajilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Ea este foarte multumita de rezultatele procedurilor estetice si este dispusa sa mai faca si altele. "Iti vei da seama daca sunt un medic bun, uitandu-te la sotia mea" a declarat esteticianul, scrie Daily Mail.

Sursa foto: News Dog Media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si