Grozavia s-a petrecut in timpul noptii, la ora la care toata lumea dormea. In apartamentul in care s-a produs explozia, doi frati lucrau de zor la amenajarea acestuia. Era locuinta surorii lor, iar cei doi incercau sa o puna la punct. La un moment dat s-au oprit din lucru, pentru o mica pauza. Unul dintre ei si-a aprins o tigara. Atunci s-a declansat iadul!

Fara sa stie, cei doi frati lucrau pe un teren "minat": in incapere avusese loc o acumulare de gaze, iar scanteia a fost de ajuns pentru a provoca explozia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Localnicii din bloc au scapat doar cu o sperietura zdravana, insa nu la fel de norocos a fost si barbatul care a avut proasta inspiratie de a-si aprinde tigara. Omul este in stare foarte grava, dar stabila.

Marius Pascu- medic de terapie intensiva mobile: „am gasit pacientul stabil, cu arsuri importante la nivelul fetei si cailor aeriene, gradul doi si trei si la nivelul toracelui si membrelor superioare”.

Norocul victimei este ca explozia nu a fost urmata si de un incendiu. Pompierii incearca sa afle care a fost cauza acumularii de gaze in apartament.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si