Surse din Politie au declarat, pentru News.ro, ca politistii Serviciul de Ordine Publica din Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov s-au autosesizat si au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, pentru a fi inregistrat.

Bogdan Dinulescu, barbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea sa formuleze o plangere.

Anchetatorii au precizat ca, in cazul in care Dinulescu va face reclamatie, va fi chemat pentru declaratii si primarul Florentin Pandele.

Potrivit surselor citate, Florentin Pandele s-ar fi certat cu Bogdan Dinulescu si l-ar fi lovit, iar incidentul a fost surprins de o camera de supraveghere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dinulescu a spus, la postul Realitatea TV, ca Pandele s-ar fi razbunat pe el dupa ce ar fi incercat s-o abordeze pe sotia sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, in zona Arcului de Triumf, pentru a o intreba "cand se va circula normal in Bucuresti".

Bogdan Dinulescu s-a facut remarcat si in iulie 2014, cand l-a asteptat pe Dan Voiculescu in fata IPJ Ilfov, unde acesta venea cand era sub control judiciar, si i-a aruncat in fata mai multe bancnote, acuzandu-l ca a distrus economia tarii.

 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si