Familia urmeaza sa mai primeasca suma de 800.000 de euro de la ADP sector 2. Ei bine, bunica baietelului, o varstnica greu incercata de viata, care se lupta cu afectiuni grave ale oaselor, locuieste intr-o casa modesta, in zona Armeneasca.

Ca sa faca economie, femeia incalzeste o singura camera, dar cand iese din incapere, sa mearga la toaleta, o doare capul din cauza frigului crancen.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Protagonista noastra este insa de o modestie iesita din comun si spune ca nu vrea nici macar cinci bani din suma enorma care i-a revenit fiului ei in urma deciziei instantei. Mai mult, pensionara spune ca a aflat informatia de la televizor.

“Am inteles si eu de la televizor ca au fost despagubiti, dar mie nu imi trebuie niciun leu. Eu am cu ce trai. Am pensie! Altii traiesc din sapte milioane, eu am mai mult.

Ma descurc”, a declarat femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si