Carmen Harra este recunoscuta pentru erorile sale in materie de previziuni. Nu a nimerit in urma cu doi ani cine va fi presedintele Romaniei, nu a reusit nici acum sa ghiceasca noul sef de la Casa Alba.

Pe de alta parte, Maria Ghiorghiu, prezicatoarea din Brasov care a prevazut tragedia de la Colectiv de anul trecut, a avut si ea parte de “erori” de interpretare.

Ghiorghiu a prezis, la putin timp dupa incendiul de la Colectiv, ca Patriarhul Daniel se va retrage si va fi inlocuit cu altul. A trecut un an si nu s-a intamplat acest lucru!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Tot Maria Ghiorghiu sustine de luni bune ca i se transmite ca Romania va fi lovita de un cutremur mare. Din fericire, nici aceasta previziune nu s-a adeverit pana acum.

Daca e sa ne luam dupa profetii mai vechi, chiar si Nostradamus a gresit cand a facut predictii pentru anul 2016. Unele dintre cele mai interesante se refereau la taxe si la razboaie. In interpretarile specialistilor, Nostradamus ar fi spus ca in 2016 o revolta mare va pune capat taxelor pentru totdeauna.

Ceea ce nu s-a intamplat! Asa cum inca nu a pornit un razboi mondial din Rusia care sa cucereasca Romania. "Din Rusia vor navali in masa, distrugatorul va ruina acel oras, va fi violenta, distrugere, "Romanie" va suferi, astfel, flacarile Marelui Razboi nemaiputand fi oprite", se arata in profetiile pentru 2016.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si